Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: JH9627

Adidas F50 League 2G/3G AG Fotballsko Messi Triunfu Dorado

kr 1149
F50 League er en undermodell fra F50-linjen til adidas. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset for spill...

FORHÅNDSBESTILLING: Leveres i løpet av juli-måned.

Farge

Adidas F50 League 2G/3G AG Fotballsko Messi Triunfu Dorado
Adidas F50 League 2G/3G AG Fotballsko Advancement
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
F50 League er en undermodell fra F50-linjen til adidas. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset for spill på andregenerasjons (2G) og tredjegenerasjons (3G) syntetiske overflater (kunstgress, sandfyll og gummifyll).
Inkludert i 'Messi Triunfu Dorado Pack'-kolleksjonen til adidas - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Et ikon er tilbake - adidas gjenintroduserer F50-siloen og avslutter dermed kapittelet til 'X'. Designet for fart og dribling. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset for spill på andregenerasjons (2G) og tredjegenerasjons (3G) syntetiske overflater med fyllingsprodukter som sand og gummi. FIBERSKIN-overdel med SPRINTGRID-print. Tekstilfôring bak ved hæl og akilles. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. adidas sier at fargen kan falme noe etter bruk. I Norge spilles det primært på kunstgress av typen 2G (kunstgress og sandfyll) og typen 3G (kunstgress, sandfyll og gummifyll).

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.