Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IG6717

Adidas F50 Elite FG/AG Fotballsko Messi Triunfu Dorado

kr 3049
Adidas F50 Elite Fotballsko er en toppmodell fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger....

Farge

Adidas F50 Elite FG/AG Fotballsko Messi Triunfu Dorado
Adidas F50 Elite FG/AG Fotballsko Advancement
Adidas F50 Elite FG/AG Fotballsko Darkspark
Adidas F50 Elite FG/AG Fotballsko Dayspark
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas F50 Elite Fotballsko er en toppmodell fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i 'Messi Triunfu Dorado Pack'-kolleksjonen til adidas. Et ikon er tilbake - adidas har gjenintrodusert F50-siloen og avsluttet kapittelet til 'X'. Designet for fart og dribling. Skoen brukes av Lionel Messi. SPRINTFRAME 360-yttersålen gir deg eksepsjonell akselerasjon og hastighet i alle retninger på banen. FIBERTOUCH-overdelen tilbyr lett støtte og demping der du trenger det mest. SPRINTWEB-teknologien har en 3D-tekstur i høydefinisjon, som gir deg bedre ballkontroll når du dribler i høy hastighet. COMPRESSION-FIT gir ekstra god passform og støtte i skoen. Skoene kommer med to ulike såler: Comfort og Speed. Tekstilfôring bak ved hæl og akilles. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. adidas sier at fargen kan falme noe etter bruk. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.