Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GW3610 Q2

Adidas COPA Sense+ FG/AG Fotballsko Al Rihla

kr 2949
COPA Sense + FG/AG er toppmodellen fra COPA-linjen til adidas. Lissefri fotballsko i supermykt kengu...

Farge

Adidas COPA Sense+ FG/AG Fotballsko Al Rihla
Adidas COPA Sense+ FG/AG Fotballsko Shadowportal
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
COPA Sense + FG/AG er toppmodellen fra COPA-linjen til adidas. Lissefri fotballsko i supermykt kenguruskinn med Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. FG/AG-knotter for spill på gress og kunstgressbaner.
Inkludert i 'Al Rihla Pack'-kolleksjonen til adidas. Innovativt og anatomisk design med lissefritt lukkingssystem bidrar til en følelse av å spille barfot og et utmerket balltouch. Utviklet for fotballspillerne som redefinerer ballkontroll. Brukes av Pedri og Paulo Dybala. Overdel i supermykt kenguruskinn med en revolusjonerende Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. Fusionskin-teknologien er utviklet med en spesiell teknikk som reduserer vannopptaket i skinnet. Det betyr i praksis at skoene ikke suger til seg like mye vann som normale skinnsko gjør og dermed ikke blir tunge når du spiller under våte forhold eller regntunge dager. Lav ankelsokk og pløse bestående av elastisk Primeknit-materiale, som gir en tett og sikker passform rundt foten. Den nye yttersålen, kalt ExoFrame, har 11 knotter og er utviklet for å stabilisere bevegelsene dine på banen. 10 av knottene er halvsirkulære for godt grep i underlaget, mens en knott i front er helt rund for bedre sideveisroteringer ved skarpe vendinger på banen. Den uttagbare OrthoLite®-innleggsålen har strategisk plasserte skumputer, som bidrar til god og komfortabel demping. Hælkappe i skum for bedre komfort. FG/AG-knotter for spill på natugress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer