Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE7512 Q5

Adidas COPA Pure 2 League 2G/3G AG Fotballsko Energy Citrus

kr 949
COPA Pure 2 League 2G/3G AG Fotballsko er en undermodell fra COPA-linjen til adidas. Syntetisk overd...

Farge

Adidas COPA Pure 2 League 2G/3G AG Fotballsko Energy Citrus
Adidas COPA Pure 2 League 2G/3G AG Fotballsko Solar Energy
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
COPA Pure 2 League 2G/3G AG Fotballsko er en undermodell fra COPA-linjen til adidas. Syntetisk overdel med forfot av skinn. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset for spill på andregenerasjons (2G) og tredjegenerasjons (3G) syntetiske overflater (kunstgress, sandfyll og gummifyll).
Inkludert i 'Energy Citrus Pack'-kolleksjonen til adidas. adidas COPA Pure 2 League 2G/3G Fotballsko er en undermodell fra COPA-linjen til adidas. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset for spill på andregenerasjons (2G) og tredjegenerasjons (3G) syntetiske overflater med fyllingsprodukter som sand og gummi. I Norge spilles det primært på kunstgress av typen 2G (kunstgress og sandfyll) og typen 3G (kunstgress, sandfyll og gummifyll). Utviklet for fotballspillerne som redefinerer ballkontroll. Myk, syntetisk overdel med forfot av skinn. Tekstilfôr. Normal passform. Laget av minst 20% resirkulerte materialer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.