Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DH9772-101

Nike CR7 Treningstrøye Barn Hvit

kr 299
Nike Dri-FIT CR7-toppen legemliggjør Cristiano Ronaldos største selverklærte styrke: kraften i sinne...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Dri-FIT CR7-toppen legemliggjør Cristiano Ronaldos største selverklærte styrke: kraften i sinnet og meditasjon. Svettetransporterende stoff fungerer sammen med lett mesh for å holde deg kjølig og komfortabel uansett hvor spillet finner deg.
Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette vekk fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. En grønn, lilla og gul colorway er inspirert av vitenskapelige studier som forbinder fargene som er mest assosiert med ro, positivitet og energi. En redesignet CR7-logo bringer flatt og 3D-bilde sammen, og representerer det økte spillnivået som kan oppnås når det er forankret i et energisk, men likevel sammensatt headspace. Bakpanel i mesh gir pusteevne. Standard passform for en avslappet, enkel følelse. 100% Polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer