Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 084106-01
-25 %

Puma LaLiga Orbita Matchball Fotball

kr 1200
kr 1600
Offisielle matchballen til den spanske La liga for 23/24-sesongen, med en unik 12-panel konstruksjon...
Størrelsesguide
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Offisielle matchballen til den spanske La liga for 23/24-sesongen, med en unik 12-panel konstruksjon som har en 1,2 mm 3D strukturert overflate for forbedret aerodynamikk. Oriba FQP Fotball er FIFA-kvalitetssertifisert for å garantere ytelse. Høyfrekvent støpt for utmerket form, holdbarhet og redusert vannabsorpsjon. Gummiblære med en PUMA Air Lock-ventil for forbedret luftretensjon.
Offisielle matchballen til den spanske La liga. La Liga-merke på ballen. Høyfrekvent støping for utmerket form, holdbarhet og redusert vannabsorpsjon. Unik konfigurasjon med 12 paneler. 3D-strukturert 1,2 mm PU-overflate forbedrer aerodynamikken. Gummiblære med PUMA Air Lock-ventil for forbedret luftretensjon. FIFA Quality-sertifisert garanterer utmerket ytelse.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.