Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DA8145-492 GK
-60 %

Nike FC Bukse Joga Bonito Blå

kr 296
kr 739
I 2006 lanserte Nike Joga Bonito-kampanjen som minnet oss alle om å spille for kjærligheten til spor...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
I 2006 lanserte Nike Joga Bonito-kampanjen som minnet oss alle om å spille for kjærligheten til sport - med verdighet og positivitet. Nike F.C. Buksen hyller den opprinnelige kampanjen med et vevd Joga TV-merke på benet. Dette produktet er laget med minst 75% resirkulerte polyesterfibre.
Dri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel. Strikket stoff føles mykt og elastisk. Overdrevne sokker på ermene skaper et strømlinjeformet utseende som holder seg utenfor veien. Elastisk linning med trekkord gir deg en sikker passform. Sidelommer med glidelås sikrer det essensielle når du er på farten. Slank passform for en skreddersydd følelse. Kropp: 91% polyester / 9% elastan. Mesh: 100% polyester. Ben mansjetter: 95% nylon / 5% elastan. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.