Favoritter

Laster inn favoritter

Torshov Sport og Nike blir ny utstyrsleverandør for Manglerud Star Fotball

Manglerud Star Fotball vender tilbake til Torshov Sport etter tre års «fravær». 


1. januar 2024 trådte den nye samarbeidsavtalen offisielt i kraft, noe som betyr at Manglerud Star-medlemmene allerede nå kan gjøre seg klare til fotballsesongen 2024 med den nye klubbkolleksjonen fra Nike. 


- Vi valgte Torshov Sport for deres lange erfaring med klubbservice, god og ryddig oppfølging før inngåelse av ny utstyrsavtale, fysisk butikk med stort utvalg, i tillegg til en funksjonell nettbutikk. Et trygt valg for oss, forteller daglig leder i Manglerud Star Fotball, Mathias Trygg. 


- Vi er veldig stolte over at Manglerud Star Fotball valgte oss i Torshov Sport - sammen med Nike - som deres nye klubbforhandler. Vi ønsker samtidig å takke for tilliten og den gode prosessen vi har vært i gjennom for å komme i mål. Vi skal sørge for at klubben og dens om lag 700 fotballspillere er godt ivaretatt hos oss, sier klubbansvarlig hos Torshov Sport, Mats Forsmo Nikolaisen. 


Kjøp den nye Manglerud Star Fotball-kolleksjonen her >


Betyr mye for mange

Manglerud Star var sist en «Torshov Sport-klubb» i 2020. Nå er grønntrøyene tilbake, og akkurat det tror Mathias Trygg at klubbmedlemmene setter pris på. 


- Klubben har tidligere hatt Torshov Sport som utstyrsleverandør, og Torshov Sport er en butikk de fleste innen fotballen i Oslo vet om - inkludert mange av våre medlemmer.


- Avtalen betyr at de får mulighet til å bestille utstyr og klubbkolleksjon via nettet i en hektisk hverdag for mange, men har også mulighet til å dra i den fysiske butikken for å prøve ut kolleksjoner og kunne kjøpe alt man trenger til å spille fotball - på ett sted. Dette betyr mye for mange, sier den daglige lederen. 


Alt ligger til rette

Trygg håper på et godt og langt samarbeid både for klubb og medlemmer, og at de får god oppfølging med alt rundt utstyr i deres klubbhverdag - både når det kommer til valg av utstyr og leveranse.


- Vi gleder oss til å komme i gang, og har fått et veldig godt førsteinntrykk, både av Torshov Sport som utstyrsleverandør, men også av alle menneskene som jobber der, supplerer Mathias Trygg. 


- Vi har fra tidligere samarbeid et veldig godt inntrykk av klubben. Noe som har blitt ytterligere forsterket etter å ha blitt kjent med flere av nøkkelpersonene i klubben i høst. Alt ligger til rette for at dette skal bli en suksess, avslutter Mats Nikolaisen. 


Kolleksjon tilgjengelig nå

Og Manglerud Star-medlemmene trenger ikke vente på 2024-sesongens nye klubbkolleksjon. Den er tilgjengelig allerede nå i butikk og på nett. 


Kjøp den nye Manglerud Star Fotball-kolleksjonen her >


Velkommen tilbake på laget, Manglerud Star Fotball!

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.