Favoritter

Laster inn favoritter

FORTSETTER SAMARBEIDET: Fra venstre: Mats Nikolaisen (Kategoriansvarlig, Torshov Sport Klubbservice), Martin D. Ovesen (Administrativ leder, Kjelsås IL Fotball) og Simen Wigenstad (Klubbansvarlig, Torshov Sport Klubbservice).

Torshov Sport og Kjelsås IL Fotball forlenger samarbeidet

Torshov Sport fortsetter det lange og gode samarbeidet med klubben på «Oslos tak».


Torshov Sport og Kjelsås har hatt et samarbeid i over 30 år, og nå er det klart at samarbeidsavtalen forlenges. 


- Det er flere grunner til at vi velger Torshov Sport som utstyrsleverandør. Torshov Sport gir medlemmene gode priser og leverer utstyr av høy kvalitet. Vi opplever en veldig god kundeservice, et godt samarbeid og sammen er vi utviklingsorienterte rundt produktene vi ønsker til klubben. Torshov Sport er en samarbeidspartner som ønsker å tilby oss det beste, forteller administrativ leder i Kjelsås IL Fotball, Martin D. Ovesen. 


Også hos Torshov Sport er man storfornøyd med signeringen av en ny samarbeidsavtale med Kjelsås IL Fotball. 


- Den nye og langsiktige avtalen gir oss gode forutsetninger for å kunne legge til rette for både klubb og medlemmer i årene som kommer, og de behovene vi vet oppmenn, trenere, administrasjon og ikke minst medlemmene har i en aktiv fotballhverdag. Den nye avtalen heier også frem både topp og bredde som er viktig for oss i Torshov Sport, sier klubbansvarlig, Simen Wigenstad. 


Kjøp Kjelås IL Fotball-kolleksjonen her >


Hektisk 2023-år

Fjoråret var et hektisk år for Kjelsås IL Fotball, og spesielt semifinalen i NM mot Molde på et utsolgt Grefsen stadion blir stående igjen som et historisk øyeblikk for blåtrøyene. Sammen med Torshov Sport ble det laget en egen NM-drakt, som blant annet benyttet Kjelsås ILs opprinnelige «skjold»-logo. 


- Torshov Sport klarte å levere noen helt fantastiske NM-drakter til Molde-kampen, og disse ble også raskt utsolgt, sier Ovesen.


- Som en samarbeidspartner på sport føler vi at vi er tett på, og det er veldig morsomt å se den utviklingen som har vært på Kjelsås. Herrelagets semifinale mot Molde i 2023 er jo kroneksempelet på en eventyrhistorie, og vi hører også om ivrige årganger nedover i klubben. Klubbens satsing på jentene er også veldig gøy for oss som samarbeidspartner å se, sier Wigenstad. 


Forventninger

Ovesen i Kjelsås Il Fotball er samtidig tydelig på at de har forventninger til den nye samarbeidsavtalen. 


- Med denne nye avtalen har vi forventninger om at Torshov Sport skal fortsette å levere høy kvalitet på produktene, stille opp på arrangementer i regi av klubb og videreutvikle klubbkolleksjonene - slik at vi fortetter å ha landets fineste drakter, fortsetter Ovesen. 


- Torshov Sport ønsker å være en viktig partner for klubben med å være synlig på klubbens arrangementer, og at vi i fellesskap bygger Torshov Sport og Kjelsås Fotball enda tettere i årene som kommer. Vi takker for tilliten, og ser frem til fortsettelsen med gjengen på «Oslos tak», sier Wigenstad avslutningsvis. 

SEMIFINALEDRAKT: Denne særegne cupdrakten benyttet Kjelsås i den historiske NM-semifinalen mot Molde på Grefsen stadion 27. september 2023. 

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.