Favoritter

Laster inn favoritter

NY AVTALE: Torshov Sport - i samarbeid med AssistCo/hummel - er Bøler IFs nye utstyrsleverandør. Fra venstre: Mats Nikolaisen (Kategoriansvarlig, Torshov Sport Klubbservice), Henrik Andersen Gott (Sportslig leder, Bøler IF), Marius Sigolsen (Daglig leder, Bøler IF) og Thami Khoza (Klubbansvarlig, Torshov Sport Klubbservice).

Torshov Sport og Bøler IF inngår samarbeid

Vi ønsker Bøler Idrettsforening velkommen på Torshov Sport-laget!  


I konkurranse med flere andre aktører i markedet er det nå klart at Bøler IF valgte Torshov Sport - i samarbeid med AssistCo/hummel - som klubbens nye utstyrsleverandør.


- Det som til slutt ble avgjørende for oss var den lange erfaringen Torshov Sport har rundt klubbdrift. I tillegg ønsket Torshov Sport å bidra rundt inkludering av barn og ungdom, noe vår klubb jobber mye med. Torshov Sport som merkevare er godt kjent for alle, så dette blir et fint og nytt samarbeid som vi gleder oss til, forteller daglig leder for Bøler IF, Marius Sigolsen.


- Det var med stor glede vi i Torshov Sport mottok beskjeden om at Bøler IF ønsker å samarbeide med oss og AssistCo i årene fremover. Det betyr mye for oss å kunne jobbe med en klubb som er så viktig for sin bydel, og sørger for at alle skal kunne delta i idretten. Vi ser det også som en viktig oppgave for oss å legge til rette for et inkluderende idrettsliv på Bøler sammen med klubben, sier kategoriansvarlig hos Torshov Sport, Mats Nikolaisen.


Kjøp den nye Bøler IF-kolleksjonen her >


hummel for hele Bøler Idrettsforening

AssistCo/hummel er ingen ukjent aktør for blåtrøyene, og har blitt benyttet av klubbens håndballgrupper i flere år allerede. Men fra 2024 vil det danske merket også gjelde for alle Bøler IFs idretter.


- Det er med stor glede og engasjement at vi nå starter vårt samarbeid med hele Bøler Idrettsforening. Vi har jobbet sammen med håndballen i en årrekke nå, og ser frem til å samarbeide med alle gruppene i tiden fremover. En tradisjonsrik klubb med et høyt medlemsantall gjør dette til et veldig spennende samarbeid, og vi har fått et veldig godt inntrykk av menneskene i og rundt klubben. Deres engasjement når det kommer til inkludering, det sosiale og det å bruke lokale krefter for å bygge opp og rundt klubben er noe alle burde ta inspirasjon fra, forklarer distriktssjef Østlandet i AssistCo/hummel, Jørgen Slorafoss. 


- Vi ser frem til å jobbe sammen med Bøler IF og Torshov Sport for å gi klubben best mulige forutsetninger for å drive sitt klubbarbeid på best mulig måte. Det tror jeg vi skal få til, fortsetter Slorafoss.

  

- En god handleopplevelse

Bøler IFs daglige leder forteller følgende om klubbens og medlemmenes forventninger til den nye samarbeidsavtalen med Torshov Sport og AssistCo/hummel: 


- For klubben og våre medlemmer er rabatt, vareflyt og raske leveringer viktig. At våre medlemmer kan komme seg til den fysiske butikken og handle, samt få trykket klubblogoen på stedet, er veldig praktisk. Vi tror også at våre medlemmer vil få en god handleopplevelse i nettbutikken, utdyper Sigolsen.  


- Vi ser frem til å samarbeide med Torshov Sport og gleder oss til klubbkveldene vi har planlagt, sier Sigolsen avslutningsvis.


Kjøp den nye Bøler IF-kolleksjonen her >


Velkommen på laget, Bøler IF!

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.