Favoritter

Laster inn favoritter

PUMA FUTURE Lanseringsevent hos Torshov Sport

Torsdag 18. januar fra kl. 17:00 - 19:00 er det klart for lanseringsevent av de nye fotballskoene PUMA FUTURE 7 Ultimate hos Torshov Sport. 


Torsdag 11. januar løftet PUMA endelig sløret av den splitter nye FUTURE 7 Ultimate. Modellen er inkludert i Phenomenal Pack - PUMAs aller første hovedkolleksjon for 2024.


18. januar er modellen i salg i butikk og på nett, og det markerer vi med et gratis lanseringsevent i aktivitetssonen hos Torshov Sport torsdag 18. januar fra kl. 17:00 - 19:00.


Vis deg fram - vinn fotballskoene FUTURE 7

Vi setter opp en morsom fotballøvelse - bestående av tre deler - hvor store og små selvfølgelig får muligheten til prøve de nye PUMA FUTURE, samtidig som du får testet dine ferdigheter for presisjon, ballkontroll, hurtighet og touch. I løpet av lanseringseventet kan du også vinne fotballskoene PUMA FUTURE 7! 


Nye PUMA FUTURE 7 blir tilgjengelig i teststørrelser både til barn og voksen


Spinn lykkehjul - vinn premier

Dersom du vil øke vinnermulighetene under eventet har du også muligheten til spinne 'Wheel of Fortune' - et lykkehjul hvor du kan stikke av med andre flotte premier levert av PUMA. 


Hold av datoen 18. januar

Flere detaljer om lanseringseventet vil oppdateres i denne artikkelen så fort det blir klart, men hold av datoen og bli med på et herlig lanseringsevent for alle fotballinteresserte!


Som navnet FUTURE 7 Ultimate indikerer er dette den syvende generasjon av modellen, som blir brukt av profiler som Neymar Jr., Julia Grosso, Jack Grealish, James Maddison og Kai Havertz. PUMA FUTURE har siden den ble introdusert i 2017 vært PUMAs mest populære fotballsko, og er kjent som en allsidig modell tilpasset playmakere og spillere som utgjør en forskjell på banen. 


FUTURE 7 er hovednyheten i kolleksjonen Phenomenal Pack, som også inneholder spreke fargeoppdateringer av speed-skoene ULTRA i rosa og klassiske KING i gult. I tillegg til fotballskoene vil du OGSÅ finne treningstøy og utstyr i matchende farger.  


1 / 8
PUMA Future 7 Ultimate Fotballsko Hvit Rosa
PUMA Future 7 Ultimate Fotballsko Hvit Rosa
PUMA Future 7 Ultimate Fotballsko Hvit Rosa
PUMA Future 7 Ultimate Fotballsko Hvit Rosa
PUMA Future 7 Ultimate Fotballsko Hvit Rosa

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.