Favoritter

Laster inn favoritter

BlazePod – ta treningen til neste nivå

Øk din hurtighet, smidighet, koordinasjon, kraft og reaksjonstid – uansett hvilken idrett eller fysisk aktivitet du bedriver. Dette er BlazePod.

Se for deg at du kan stimulere og trene hele kroppsmuskulaturen, samtidig som du forbedrer koordinasjonen og hurtigheten din. Og ikke minst kan du gjøre det på en måte som både er gøy og motiverende. Det kan du nå gjøre med BlazePod, som løfter treningsøktene dine til et nytt nivå. Slipp kreativiteten løs! 

Hva er BlazePod og hvordan fungerer det?

BlazePod er et smart lysbasert treningssystem som tilbyr deg en morsom og ikke minst annerledes måte å forbedre blant annet din hurtighet, balanse, koordinasjon, smidighet, styrke og reaksjonstid.

Selve BlazePod-pakken består av seks «podder» utstyrt med sensor som aktiveres ved eksempelvis berøring eller ulike tidsintervaller. De sensitive «poddene» fungerer ved at de gir lyssignaler (og eventuelt lydsignaler) i tilfeldig rekkefølge, som dermed er med til å motivere deg og gjøre treningsøktene mer allsidige. Eller kanskje til og med litt uforutsigbare?

BlazePod har dessuten flere praktiske tilleggsprodukter. BlazePod Podbase gir deg muligheten til å trene på alle underlag under alt slags vær, og sørger for at podden står stabilt uansett om det er gress, sand eller snø som underlag. BlazePod Funksjonelt Adaptersett gir deg mulighet til å bruke poddene på mer kreative måter, ved at de kan festes til eksempelvis vegger, målstolper, speil eller tennisnett. 

Se alle tilgjengelige Blazepod-produkter her >

Last ned BlazePod-appen

For å kunne ta i bruk BlazePod må du laste ned BlazePod-appen til din mobiltelefon eller nettbrett – enten i App Store (iOS) eller Google Play (Android).

MERK! For å benytte BlazePod må du i tillegg tegne et medlemskap via appen - enten årlig eller månedlig lisens.

Etter at du har logget inn, blitt medlem og koblet din enhet til BlazePod-appen via Bluetooth, kan du blant annet velge din hovedidrett og få umiddelbart tilgang til en rekke relevante treningsøvelser innenfor din foretrukne idrett eller interesse. BlazePod-appen er fylt med varierte øvelser og tester til spesifikke sportsgrener, single player-aktiviteter og multi player-konkurranser, så her er det noe for enhver smak. Og dersom du ikke finner noen relevante øvelser i appen, er det bare å slippe kreativiteten løs og benytte BlazePod til øvelser og aktiviteter du selv ønsker. 

Finn den optimale løsningen til din trening ved å filtrere etter antallet av deltagere, pods, utstyr og mye mer. I BlazePod-appen har du samtidig også mulighet for å sette sammen ditt eget personlige program.

Hvem passer BlazePod til?

BlazePod kan brukes individuelt, men fungerer kanskje aller best sammen med andre eller til konkurranser og lagtrening. Og ikke minst er det morsomt å gjennomføre øvelser og tester sammen med andre. Din ytelse og prestrasjoner måles og registreres nøyaktig ned til millisekunder i appen, slik at du alltid kan se progresjonen og treningshistorikken din.

BlazePod-funksjoner

BlazePod er konstruert i et vanntett og «smash-proof»-design som gjør dem robuste - uansett hvilken trening du utsetter dem for. Derfor kan du uten bekymring ta dem i bruk alle steder - både innendørs og utendørs - og utsette dem for blant annet svette, spark og slag.

Dette er noen av BlazePods grunnleggende funksjoner:

Lys: Kraftige RGB-LED-lys med 8 forskjellige fargeinnstillinger

Holdbarhet: Vanntett (IP65), smashproof og UV-beskyttet

Forbindelse: Bluetooth

Rekkevidde: 40 m

Kompatibilitet: Kompatibel med alle smarttelefoner. Koble til opptil 12 pods via BlazePod-appen.

Batteri: Opptil 8 timers batterilevetid, 2 timers lading

Bærbar: Liten og lett. «Poddene» oppbevares i en praktisk og bærbar beholder

Intuitiv: Ingen strømknapp, ingen bevegelige deler

Kjøp Blazpod her >

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.