Favoritter

Laster inn favoritter

BLACK WEEK 2023 hos Torshov Sport

Gjør et kupp hos Torshov Sport under Black Week 2023! Når er Black Friday 2023?

Black Friday markerer starten på juleshoppingssesongen og finner alltid sted dagen etter Thanksgiving i USA, som er den fjerde torsdagen i november. I 2023 er Black Friday derfor fredag 24. november, og da kan du forvente mange gode tilbud i Torshov Sports fysiske butikker og nettbutikker. Hold av datoen!


Når er Black Week 2023?

Black Week er en forlengelse av Black Friday-konseptet og strekker seg over en hel uke. I løpet av Black Week kan du finne fantastiske tilbud både i Torshov Sports fysiske butikker og nettbutikker. Dette gjør det lettere å planlegge shoppingen din og unngå den intense trengselen som ofte følger med Black Friday. Tilbudene vil gjelde både i butikk og på nett, hvilket betyr at du kan velge selv om du vil gjøre Black Week-kuppene fra sofaen eller i våre fysiske butikker. 

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.