Favoritter

Laster inn favoritter

Test VR-trening for fotballspillere hos Torshov Sport

Finn ut mer om Be Your Best™ her - og kom til Torshov Sport og test det ut fra lørdag 29. mai. 

Alle fotballspillere kan kjenne seg igjen i dette: 

På et eller annet tidspunkt får du ballen, og du har begrenset tid til å ta en beslutning. Din oppgave er å forberede deg på det neste øyeblikket.

Akkurat som i en ekte fotballkamp.

Forhåpentligvis har du en plan klar. Hva er din beslutning? Men skynd deg før du blir forbigått av motstanderne dine!

Lørdag 29. mai fra kl. 10:00 - og de neste 4-8 lørdagene framover - kan du teste ut Be Your Best™ i i fotballbutikken på Torshov, nærmere bestemt i vår aktivitetssone.  

Hva er Be Your Best™?

Be Your Best™ er et fotball-tech-selskap med ekspertise i å utvikle fotballspillere sine kognitive ferdigheter. Målet til selskapet er å gi brukerne deres ferdighetene til å navigere, takle og mestre dynamiske og komplekse situasjoner under press - ikke bare i fotball, men også ellers i livet.

I dag jobber Be Your Best™ med blant andre DFB (det tyske fotballforbundet), FC København, TSG Hoffenheim, Toppserien, Molde FK og mange andre individuelle spillere. 

Be Your Best er kort fortalt et virtuelt læringsspill som hjelper fotballspillere å ta riktige beslutninger i pressede situasjoner. Og alt skjer nettopp virtuelt via VR-briller. Med VR-brillene på hodet og en kontroll i hendene blir du plassert i en avgjørende situasjon fra en virkelig fotballkamp. Du må i løpet av noen få sekunder orientere deg på banen før ballen blir spilt til deg. Så må du ta valget om hvor du sender ballen videre.

Poenget er å – som de beste fotballspillerne i verden – knapt se på ballen utover det øyeblikket den slås og det øyeblikket du tar den imot, men heller bruke tid på å søke med blikket.

Brukes av proffene

Martin Ødegaard er en av profilene som benyttet Be Your Best™ under hans skadeperiode. 

 
 
 
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Martin Ødegaard (@odegaard.98)

En ny måte å trene på

Be Your Best™ er mest kjent for deres revolusjonerende VR-app: Perception Trainer. Med et VR-headset kan brukerne spille scenarioer plukket fra Champions League- og Premier League-kamper - fra proffenes perspektiv (synsvinkel). Samtidig som brukeren trener i scenarioene fra Perception Trainer vil headsettet og appen måle flere viktige kognitive evner som scanfrekvens, scantiming, avgjørelseskvalitet og bevissthet

Med Be Your Best kan du forbedre prestasjonene dine på banen ved å utsette deg for viktige kampsituasjoner i VR (Virtual Reality). Øv jevnlig i 15-20 minutter, 3-5 ganger i uken og se virkelig forbedring på banen etter bare 3 uker.

Hva trenger du av utstyr?

Du trenger VR-briller av typen Oculus Quest 1 eller Oculus Quest 2 Så fort du har disse VR-brillene benytter du VR-appen til Be Your Best™ kalt Perception Trainer.

Vil du vite mer om Be Your Best? Les mer her 

Her finner du oss

Alle besøkende hos Torshov Sport Fotball vil fra lørdag 29. mai fra kl. 10:00 - og de neste 4-8 lørdagene framover - få mulighet til å teste Perception Trainer i VR - helt gratis. Vi har sørget for at alt utstyr ligger klart, og vi vil ha minst en representant fra Be Your Best™ til stede for å svare på spørsmål om optimal bruk av appen.

Vil du vite mer om Be Your Best? Les mer her 

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.