Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: V1GA2200-43

Mizuno Wave Lightning Z7 Hallsko Hvit/Blå

kr 2000
Rask og eksplosiv innendørsmodell for deg som tar de raskeste vendingene, og som trenger overlegent ...

Farge

Mizuno Wave Lightning Z7 Hallsko Hvit/Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Rask og eksplosiv innendørsmodell for deg som tar de raskeste vendingene, og som trenger overlegent grep og stabilitet under kamp- og trening.
Wave Lightning Z7 er en favoritt blant spillere i alle posisjoner på håndball- og volleyballbanen, og en av Mizuno sine mest solgte innendørsmodeller. Full-lengdes Wave-plate sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse. U4icX mellomsålemateriale i de deler som er størst utsatt for belastning i løpssteget, noe som gir enda større grad av komfort og demping. Den avrundede hælen er optimalisert for lynraske vendinger i alle retninger. Half-bootie overdel med intergrerte snørehull for en ekstra tett- og komfortabel passform uten trykkpunkt. Fullengdes ventilasjonssystem som reduserer varme og fuktighet inne i skoene, noe som føltes svært komfortabellt både på kamp- og trening. SR Touch i forfoten, et avansert støtdempende materiale, absorberer støt og holder overgangen smidig og rask. Teknologier: Mizuno Wave, DynamotionFit, PoWnCe, D-Flex Groove, SR Touch, DuraShield, AIRmesh, Mizuno Intercool, XG Rubber, U4icX, Removable Insock. Vekt: 295gram

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.