Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1118316T-3131

Salming Hawk Blade Touch Innebandyblad

kr 350
Salming Hawk Blade Touch Innebandyblad gir deg en utmerket ballkontroll og presisjon på banen. Dette...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salming Hawk Blade Touch Innebandyblad gir deg en utmerket ballkontroll og presisjon på banen. Dette bladet er utviklet med tanke på å gi deg den ultimate kombinasjonen av kraft og presisjon, samtidig som det er slitesterkt og pålitelig for langvarig bruk.
Bladet er laget av høykvalitetsmateriale som gir det ekstra styrke og holdbarhet. Det har også en spesiell buet form som gir en mer naturlig bevegelse og øker presisjonen på skuddene dine. Dette gjør det perfekt for spillere som ønsker å øke skuddhastigheten sin og samtidig beholde god kontroll over ballen. Hawk Blade Touch er utstyrt med en spesiell Touch+ teknologi som gir deg en ekstra myk ballkontroll. Dette øker sjansene for å lykkes i både pasningsspill og skudd på mål. Bladet har også en forsterket hæl som gir ekstra stabilitet og styrke for å håndtere tøffe taklinger og harde skudd.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.