Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 207307-0019

Hummel Aerocharge Fusion STZ Hallsko Marine

kr 1399
Aerocharge Fusion STZ har de samme høye ytelsesegenskapene og egenskapene som Aerocharge Supreme Kni...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Aerocharge Fusion STZ har de samme høye ytelsesegenskapene og egenskapene som Aerocharge Supreme Knit, men har en lavklippet silhuett og en synlig hælbenk med Twin Heel Control for stabiliserende passform, grep og sprett. Disse hummel®-skoene har en elastisk, pustende strikket overdel med 360 ° støtte for en forbedret, behagelig passform og optimal beskyttelse. Aerocharge yttersåle som sikrer enda mer eksplosive start. Passform: Medium / bred passform. Velg standardstørrelse for litt større passform eller gå ned ½ størrelse for en smalere passform.
Passer perfekt til raske spillere Aerocharge yttersåle TPU Behagelig overdel som puster godt Lavklippet silhuett Passform: medium/bred Strikket overdel

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer