Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: B22571

Adidas Stabil X Hallsko Herre

kr 1450
adidas Stabil X Hallsko har boost™, som sender kraft til hvert eneste steg og hopp med endeløs energ...

Farge

Adidas Stabil X Hallsko Herre
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
adidas Stabil X Hallsko har boost™, som sender kraft til hvert eneste steg og hopp med endeløs energi, og overdelen i pustende mesh gir optimal luftstrøm. Den stabiliserende indre rammen henger sammen med det justerbare snøresystemet, som gir egentilpasset støtte.
Energireturnerende sko, bygget raske spillere. boost™ er den mest responsive støtdempingen til adidas noensinne: Jo mer energi du gir, desto mer får du. Luftig mesh-overdel som puster maksimalt. Innleggssåle i polyuretan, for komfort og støtdemping. INNER SLING-CAGE stabiliserer mellomfoten, og henger sammen med snøresystemet for å gi justerbar støtte. Yttersålen i gummi som gir svært godt grep på alle overflater innendørs.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer