Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: WT3BLUE

Ortho Movement Wrap Tape 3-Pack Blå

kr 99
3-Pack Wrap Elastisk Tape fra Ortho Movement er utviklet for å øke støtte og stabilitet. Perfekt til...

Farge

Ortho Movement Wrap Tape 3-Pack Blå
Ortho Movement Wrap Tape 3-Pack Sort
Ortho Movement Wrap Tape 3-Pack Rød
Ortho Movement Wrap Tape 3-Pack Hvit
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
3-Pack Wrap Elastisk Tape fra Ortho Movement er utviklet for å øke støtte og stabilitet. Perfekt til å holde strømpene eller annet utstyr på plass. Også perfekt for medisinsk bruk når du er skadet. Egnet for bruk på områder som ankel, kne, håndledd og finger.
Naturlig klister. Det medisinske ikke-vevde stoffet og naturlig lateks resulterer i en suveren klebrighet slik at omslaget kan bæres direkte på huden uten å forårsake irritasjon. Stoffet gir også en naturlig ventilasjon. Enkel bruk og komfortbalet strech. Spandex-materialet gir omslaget sin elastiske og myke evne som gjør det enkelt å pakke inn uten å stoppe blodsirkulasjonen. Den kan lett rives uten hjelp av saks. Perfekt til å holde strømpene eller annet utstyr på plass. Også perfekt for medisinsk bruk når du er skadet. Egnet for bruk på områder som ankel, kne, håndledd og finger. Bredde: 5 cm/rull. Lengde: 4,5 m/rull.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.