Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107039-01

Puma Accelerate Turbo Nitro II Hallsko Dame Hvit/Blå

kr 1600
Den nye Accelerate Turbo Nitro øker hastigheten og driver deg til nye høyder. På banen er hastighet ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Den nye Accelerate Turbo Nitro øker hastigheten og driver deg til nye høyder. På banen er hastighet konge. Accelerate, PUMAs nyeste håndballsko er designet for vinger og angripere, tar lettvekt og støtte til nye høyder. Den har NITROFOAM for forbedret demping og fremdrift, og en konstruert overdel med FURYCAGE + for bevegelsesstabilitet i flere retninger. Strek forbi konkurransen med uovertruffen fart.
FURYCAGE + støtter midtfoten for forbedret stabilitet for å nå maksimal hastighet. 3D-støpt hæl gir suveren hæl-låsing for ekstrem akselerasjon. Innovativ NITRO-skuminnsats i full lengde gir lett demping for optimal akselerasjon. Ekstra semsket overlegg for forbedret støtte for lateral og medial forfot. Mellomsåle med dobbel tetthet og stabilitet-EVA-ramme gir optimal demping sammen med ekstrem reaktivitet. Ny støpt innersåle med integrert buestøtte og Nano Grip Technology for utmerket komfort og ekstra demping. Nyutviklet PUMA GRIP-gummi maksimerer treveis trekkraft for avansert smidighet og akselerasjon. Normal passform.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer