Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: V1GC2120-10

Mizuno Wave Luminous 2 Hallsko Dame Hvit

kr 1500
Mizuno Wave Luminous 2 hallsko med sokkelignende passform gjør at foten sitter godt, passer perfekt ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Mizuno Wave Luminous 2 hallsko med sokkelignende passform gjør at foten sitter godt, passer perfekt til håndball, vollyball og andre innendørsidretter. Mizuno Enerzy-mellomsålen gir deg dempingen du trenger.
Passer perfekt til håndball, vollyball og andre innendørsidretter. Mizuno Luminous 2 har MIZUNO ENERZY-teknologien i hele mellomsålen. I kombinasjon med Mizuno Foam Wave gir dette skoen en unik mykhet og stabilitet som du vil verdsette høyt. Ventilasjonssystem i hele mellomsålen som reduserer varme og fuktighet i skoen og gir økt komfort. Overdelen er konstruert i et pustende og slitesterkt AIRmesh-materiale som sitter tett og komfortabelt rundt foten uten å gå på bekostning av bevegelsesfrihet. Vekt: ca. 282 g.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer