Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: 11002427900-792
-50 %

Select Maxi Grip Håndball

kr 200
kr 399
Select Maxi Grip er en gul og blå håndball. Fremragende ball i slitesterkt materiale. Anvemdes til k...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Select Maxi Grip er en gul og blå håndball. Fremragende ball i slitesterkt materiale. Anvemdes til klubbkamper og trening. Ballen har et fantastisk grep uten bruk av klister.
Enestående grep uten bruk av klister. Ballen oppfyller et stort krav fra trenere og spillere i alle aldersgrupper, og den bidrar til mindre rengjøring av gulvet. Overflaten på Maxi Grip er klebrig når man griper ballen, men når den slippes forblir hånden ren uten klebrige spor. Maxi Grip er løsningen som ikke etterlater spor påhender eller sportsgulv. Barn, unge og voksne som spiller påarenaer hvor klister er forbudt får nåmuligheten til åspille med en ball med klebrig overflate. Rengjøring av SELECT Maxi Grip er enkel og bør gjøres forsiktig. En skånsom avtørking med fuktig klut fjerner alt overflatesmuss. Klebefunksjonen vender tilbake såsnart ballen er tørr. Det er viktig årengjøre ballen nøye for åbevare klebrigheten lengst mulig. Klebrigheten vil avta etter lengre tids trening og lek. Ballen er helt ufarlig og er testet av SGS (en av verdens ledende virksomheter innen tester og sertifiseringer) for skadelige materialer. Str.: 0 (mini), 1 (Lilleputt), 2 (Jr.) og 3 (Sr.)

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer