Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FZ4665

Adidas Stabil Next Gen Hallsko Dame Oransje

kr 1499
Et håndballikon. gjenoppfunnet og klar til å dominere innendørs. adidas Stabil Next Gen-skoene lages...

Farge

Adidas Stabil Next Gen Hallsko Dame Oransje
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Et håndballikon. gjenoppfunnet og klar til å dominere innendørs. adidas Stabil Next Gen-skoene lages for energiske spillere. Den strikkede overdelen er glatt og lett. for å holde deg i gang. Varmepressede sidevegger gir støtte i kjappe retningsendringer. Den energireturnerende mellomsålen rammes inn av en yttersåle med avrundede kanter. for stabilitet i kjappe avspark og landinger.
adidas Primeknit-overdelen sikrer foten med komfort for din hallidrett. Boost-innleggene gir deg endeløs energi til dynamiske, kraftige manøvre på banen. Lisselukking med integrert lateral støtte Passer perfekt til idretter som håndball, volleyball, squash, floorball, badminton og fler. Stabiliseringsramme av EVA, avrundede ytre kanter og gripemønster i 360 grader. Yttersålen i gummi som gir svært godt grep på alle overflater innendørs.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer