Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HR0247

Adidas adidas Stabil Hallsko Barn Hvit/Sort

kr 799
Et håndballikon. gjenoppfunnet og klar til å dominere innendørs. adidas Stabil-skoene lages for ener...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Et håndballikon. gjenoppfunnet og klar til å dominere innendørs. adidas Stabil-skoene lages for energiske spillere. Den strikkede overdelen er glatt og lett. for å holde deg i gang. Varmepressede sidevegger gir støtte i kjappe retningsendringer. Den energireturnerende mellomsålen rammes inn av en yttersåle med avrundede kanter. for stabilitet i kjappe avspark og landinger.
Pustendene overdel sikrer foten med komfort for din hallidrett. Adiprene+ holder på fremdriften og effektiviteten på topp Lisselukking med integrert lateral støtte Passer perfekt til idretter som håndball, volleyball, squash, floorball, badminton og fler. Stabiliseringsramme av EVA, avrundede ytre kanter og gripemønster i 360 grader. Yttersålen i gummi som gir svært godt grep på alle overflater innendørs.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer