Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1608800

Salomon XA Trail Treningstrøye Herre Gul

kr 500
Løping kan være utfordrende, spennende og frigjørende. For å sikre at du liker turen, har vi valgt m...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Løping kan være utfordrende, spennende og frigjørende. For å sikre at du liker turen, har vi valgt mykt, lett bambuskull som naturlig reduserer lukt og transporterer bort fuktighet. Uansett om du løper eller utforsker, lar denne tee deg fokusere på enhver følelse.
Det naturlige, lette stoffet er mykt med sømmer i sømmer for maksimal komfort og minimale gnagsår. Denne t -skjorten er laget av bambuskull og er god til å evakuere svette og lukt, slik at du holder deg frisk og tørr. Ideell for alle dine utendørsaktiviteter, fra løypeløp til fotturer. Denne varen er designet med reflekterende innsatser. Bambus er et miljømessig funksjonelt materiale med gode absorberende egenskaper for bedre pusteevne, tørketid og luktkontroll. Sømmer som limes sammen i stedet for å sy, noe som skaper en flatere, jevnere søm. 100% Polyester

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer