Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: CU7857-010

Nike Swift Shield Løpebukse Sort

kr 1 200
Nike Swift Shield-buksen er en ny vri på en kjær favoritt, og handler om funksjonalitet. Lett, vanna...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Swift Shield-buksen er en ny vri på en kjær favoritt, og handler om funksjonalitet. Lett, vannavstøtende materiale over det hele holder deg tørr under de tøffeste forholdene. En innsydd gamasje bidrar til å holde vann og gjørme borte fra skoene dine når du går ute i vått vær.
  • Nike Swift Shield-buksen er en ny vri på en kjær favoritt, og handler om funksjonalitet. Lett, vannavstøtende materiale over det hele holder deg tørr under de tøffeste forholdene. En innsydd gamasje bidrar til å holde vann og gjørme borte fra skoene dine når du går ute i vått vær.
  • Materiale med tre beskytter mot vind og regn for å holde deg komfortabel under tøffe værforhold. Det er strategisk plassert der du trenger det mest.
  • Leggen har et lett, vannavstøtende strikkemateriale. Shield-materiale med to lag på gamasjen bidrar til å motstå vind og regn, og holder utstyret ditt tørt. Leggen kan justeres for å skape en sikker og tettsittende passform på løpeturen. Den kan justeres til en rett passform for løpeturen din.
  • En forlenget glidelåsventil på hvert ben lar deg justere luftsirkulasjonen. Den lar deg slippe ut varme slik at du kan forbli komfortabel.
  • Hoveddel: 100 % polyester. Fôr på paneler: 85 % polyester / 15 % spandex.
  • Tåler maskinvask

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer