Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: HB9340
-39 %

Adidas 3 Stripes Cool Tank Singlet Dame Rosa

kr 200
kr 330
Adidas 3 Stripes Cool Tank Singlet er en slank, avkortet løpeoverdel med smal passform for å gi deg ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Adidas 3 Stripes Cool Tank Singlet er en slank, avkortet løpeoverdel med smal passform for å gi deg den kroppsnære følelsen og støtten du trenger mens du løper.
Adidas 3 Stripes Cool Tank Singlet er både elegant og støttende, og det ideelle valget når du skal optimalisere stegene. Overdelen defineres av den kroppsnære følelsen, for å løfte både selvsikkerheten og komforten. Adidas AEROREADY holder deg tørr med fukttransporterende og absorberende materialer. Snittet blir til en tettsittende passform, for å gi deg støtten du trenger mens du løper. Refleksdetaljene gjør deg synbar på løpeturer tidlig om morgenen og sent på kvelden. Interlock av 85 % resirkulert polyester, 15 % elastan. Rund hals.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer