Torshov Sport Løp
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Polar M600 Smart Pulsklokke Hvit

Vanlig pris 3 600,-

Special Price 2 000,-

Varekode: 90062397
Polar M600 Smart Pulsklokke er et fantastisk treningsverktøy for alle som ønsker ekstra motivasjon og detaljert informasjon om treningen. Klokken er kompatibel med Android Wear™, en applikasjon som tilbyr 24-timers aktivitetsmåling og kontinuerlige tilbakemeldinger på din fremgang. Kombinert med Polars utallige sportsfunksjoner er dette klokken for de svært aktive og på jakt etter personlige rekorder, såvel som for alle som ønsker en interaktiv pulsklokke som er morsom og motiverende å bruke.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • Pulsmåling på håndleddet gjør at du enkelt kan bruke klokka når som helst og hvor som helst.
  • Aktivitetsveileder som viser deg hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, og gir praktisk veiledning om hvordan du skal nå de daglige aktivitetsmålene dine.
  • Klokka gir tilbakemelding om daglig, ukentlig og månedlig aktivitet og viser deg hvordan aktivitetene dine bidrar til at du holder deg sunn.
  • Smart Calories-funksjonen forteller deg nøyaktig hvor mange kalorier du har forbrent, basert på vekt, høyde, alder, kjønn, individuell maksimal puls (HRmax) og hvor hardt du trener.
  • Du får motiverende tilbakemelding med en beskrivelse av utbyttet av treningen umiddelbart etter hver treningsøkt. Et innebygget løpeprogram gjør at du kan trene mot et løp med en personlig løpeplan som tilpasses deg og dine mål i Polar Flow.
  • Velg mellom fire ulike mål: 5000 meter, 10 000 meter, halvmaraton og maraton, og få en treningsplan som passer deg og dine mål.
  • Med Polar kan du velge blant over hundre sportsprofiler, slik at du kan finne den som passer best med treningsøkten din, og få sportsspesifikke rapporter og tilbakemeldinger.
  • Alle sportsprofilene er basert på spesifikk logikk, og de gir deg nøyaktige data blant annet om hvor mange kalorier du har forbrent. Klokken er kompatibel med mobilapplikasjonen Polar Flow via Bluetooth Smart, i tillegg til en rekke tredjepartsapplikasjoner, som blant annet Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal og MapMyFitness.

Kundomtaler

M600 Smart Pulsklokke Hvit

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

M600 Smart Pulsklokke Hvit

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.