Torshov Sport Løp
MENU

Vinn Nike Zoom Fly! Besøk oss i Vika torsdag 8. juni for muligheten til å vinne et par av skoene alle har ventet på.

Bli med på vår konkurranse og vinn et par Nike Zoom Fly! Ved å komme innom oss i Vika og løpe et tusendels maraton – 42.195 meter, eller 4219.5 cm om du vil – kan du stikke av med et flunkende nytt par av skoene vi alle har ventet på Nike Zoom Fly!


Torsdag 8. juni fra kl. 15-17 får du mulighet til å delta i vårt tusendels maraton utenfor løpebutikken vår i Vikaterrassen. Vi premierer raskeste kvinne og raskeste mann med hvert sitt par Nike Zoom Fly, som lanseres samme dag. Dette er skoen vi har ventet på! Skoen bygger på samme teknologi som skoen Eliud Kipchoge benyttet seg av under det allerede sagnomsuste forsøke på å slå to-timers barrieren på maratondistansen. Har du ikke løpesko for hånden, fortvil ikke! Vi har tilgjengelig testpar av nye Nike Zoom Air Pegasus 34, som definitivt lar deg gjennomføre et tusendels maraton i høy fart!


Alle som deltar i vår konkurranse er i tillegg med i trekningen av et par Nike Air Zoom Pegasus 34, som lanseres samme dag. Så sørg for å ta turen innom oss på torsdag og løp et tusendels maraton!

Nike Zoom Fly er løpeskoen for deg som vil løpe fort – både under trening og i konkurranse. Sammenlignet med elitemodellen Nike Zoom VaporFly 4% er dette en sko med en mer slitesterk mellomsåle med Lunarlon støtdemping, som gjør at du kan bruke skoen også utenom konkurranse. Overdelen er laget av superlett mesh, og god passform sikres ved hjelp av en komfortabel innvendig hælkappe og Flywire lissesystem. Mellomsålen består av støtdempende Lunarlon-materiale, som i samarbeid med en karbonplate som strekker seg fra hæl til tå gir en fantastisk fremdrift og respons.

20. juni er datoen for lansering av Nike Zoom Vaporfly 4%. Lanseringen vil finne sted i Torshov Sport Løp Vika.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.