Torshov Sport Løp
MENU

Torshov Sport Runners til Bergen: Er du en av våre fire, nye løpere?

Vi utvider vårt løpeteam Torshov Sport Runners og søker nå etter fire aktive løpere i Bergen.


Torshov Sport Runners

Denne høsten åpnet Torshov Sport Løp i Bergen. Vi vil derfor for den kommende sesongen utvide vårt løpeteam Torshov Sport Runners med fire nye løpere.

Vi søker etter aktive løpere, i utgangspunktet to kvinner og to menn, som hevder seg nasjonalt i sin klasse på 10 km til halvmaraton. Alle bør bo i Bergens-regionen, og kunne stille på noen av Torshov Sports ukentlige løpetreninger. Ønsket alder er mellom 20 og 30 år.

 

Utstyrspakke

Vi ønsker å støtte unge løpere som satser seriøst på langdistanseløping med en stor utstyrspakke fra Nike. Nike er samarbeidspartner og leverandør av sko og tekstiler til en totalverdi av ca. kr. 30.000.- i veiledende butikkpris. Utstyret deles ut to ganger i året. Oppstart i januar 2017.

Torshov Sport åpnet løpebutikk på Torshov i Oslo våren 2014, og har denne høsten ekspandert med to nye spesialbutikker for løp henholdsvis i Vika i Oslo og i Bergen sentrum. Å tilby gratis løpetreninger med dyktige instruktører er en viktig del av løpesatsingen.

Se mer informasjon i Torshov Sport Runners Facebook-gruppe.

Torshov Sport og har som mål og tilby løpere de beste løpeskoene og tekstilene fra kjente leverandører. Vi ønsker at løpeteamet skal bidra med testing av produkter, øke kunnskap om løping og bidra til å gjøre Torshov Sports løpebutikk kjent blant løpere på alle nivåer. Flittig bruk av sosiale medier er derfor en fordel.

 

Interessert?

Send søknad med din kontaktinformasjon til: kaja@torshovsport.no

Søknaden må inneholde: alder, resultater, ambisjoner, utdanning, eventuell Instagram-konto og blogg.

Søknader vurderes fortløpende.

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.