Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1600000
-33 %

Salomon GTX Shell Treningsjakke Dame Beige

kr 1200
kr 1800
GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER® softshelljakke for kvinner kombinerer varme, beskyttelse og pusteev...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER® softshelljakke for kvinner kombinerer varme, beskyttelse og pusteevne når du er på farten. GORE-TEX softshell-stoffet beveger seg med deg og beskytter deg mot kald luft, byger og snø. Perfekt for vinterløping og nordisk ski.
AdvancedSkin -tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og hvor du trenger det. Stoff, membran og bakside er bundet til ett stoff. En liten trykknapp på forsiden av jakken gjør at du kan holde jakken på plass mens ventilasjonsåpningene er åpne. Baksiden av stoffet er børstet for å øke varmen og mykheten. Hetten er festet til plagget. Minimalistisk konstruksjonshette som passer uten trekkledninger eller trekkere. På topp og underdel er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Jakke med lengre bakkant, for stil eller ekstra beskyttelse. Elastisk kant bidrar til å forhindre at kald luft eller snø kommer inn i plagget. Romslige lommer for å holde hendene varme, med sikker lukking med glidelås. Denne varen er designet med reflekterende innsatser. Konstruerte ermer og albuer for å øke bevegelsesområdet mens du reduserer hovedtyngden av tekstiler. Kropp: 100% polyester Kroppsinnsats: 79% polyamid, 21% elastan

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer