Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1612600

Salomon Exo Motion Twinskin Treningsshorts Herre Gul

kr 1300
Denne shortsen har noen av våre mest avanserte teknologier og stoffer, og hjelper deg med å gå et sk...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Denne shortsen har noen av våre mest avanserte teknologier og stoffer, og hjelper deg med å gå et skritt foran. Tilpasset din morfologi, kombinerer 3D -strukturen kompresjon og kontusjon for å holde blodet ditt flytende og stabilisere musklene. Premium stoffet er også veldig lett med faiplaist sømmer på utsiden for å minimere gnagsår.
Det strategiske 3D-mønsteret skaper en kompresjonskontusjonseffekt som hjelper til med å optimalisere blodstrømmen og holde musklene på plass. Med utmerkede fukttransporterende egenskaper evakuerer polypropylenstoffet fuktighet uten problemer. Det integrerte beltet er laget av motstandsdyktig mesh og har en dyp 360 ° lomme for dine nødvendigheter. Exo Sensifit Motion hjelper kroppen din til å prestere bedre ved å forbedre justeringen, redusere tretthet og ømhet ved å støtte muskler, og fremmer raskere restitusjon med lett kompresjon. Twinskin er en unik Salomon -konstruksjon, som binder et tett indre tett stoff inne i lårene med en løsere ytre kort, for å redusere gnagsår i en nøkkelsone. Ser ut som en kort, passer som en trange. Skriv ut på forsiden av låret for å hjelpe hendene dine til å holde seg på plass mens du skyver oppoverbakker på lårene. En større lomme som passer tett til kroppen, for større ting. Denne varen er designet med reflekterende innsatser. Bunn: 73% polyamid, 27% elastan Lommer: 80% polyamid, 20% elastan Kort: 59% polyamid, 41% elastan

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer