Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1618900

Salomon Elevate Treningstrøye Dame Grå

kr 550
Med en montert snitt og konstruerte meshpaneler for ekstra ventilasjon, er den feminine ESSENTIAL MO...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Med en montert snitt og konstruerte meshpaneler for ekstra ventilasjon, er den feminine ESSENTIAL MOVE ON SEAMLESS tee ideell for løping, men tilpasser seg enkelt til enhver aktivitet, fra sykling til fotturer og ditt lokale treningsstudio. Den sømløse konstruksjonen, de elastiske armene og det lette stoffet hjelper deg å holde deg komfortabel kilometer etter kilometer.
Vi har eliminert sømmer på viktige områder for å minimere gnagsår og maksimere bevegelsesfriheten. Uten ekstra vekt er den supermyke polyesteren enkel å ha på seg uten å belaste bevegelsene dine og har konstruerte meshpaneler for å optimalisere luftstrømmen. Lavmælt, men sporty, t-skjorten ser alltid bra ut og bærer godt hvor som helst. Sømløs konstruksjon gjør plagget lettere, mykere og mer behagelig. Skin fit er en nær hudtilpasning, uten ekstra stoff. Ideell for grunnlag. 90% polyamid, 6% polyester, 4% elastan

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer