Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: LC1680100

Salomon Bonatti Waterproof Fivecap Sort

kr 450
Den vanntette capsen vår er tilbake for en ny sesong med urbane og utendørs eventyr. Det vanntette B...
Klikk & hent

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Den vanntette capsen vår er tilbake for en ny sesong med urbane og utendørs eventyr. Det vanntette BONATTI-stoffet og teipede sømmer er gode til å holde vannet unna. Mens designet har 5 paneler og en vevd etikett for en ultra-moderne følelse. Perfekt for både byutforskninger og stiturer.
Laget av vårt vanntette Bonatti-stoff med teipede sømmer, beskytter denne capsen deg når himmelen blir mørk - enten du er i byen eller flyr langs en sti. Det myke stoffet og den optimaliserte passformen sørger for at denne hetten føles flott hele dagen. Skil deg ut fra pakken med en ny 5-panelsdesign og vevd etikett. Vanntett membran laminert til et pustende stoff. En spenne på baksiden av hetten for størrelsesjustering.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer