Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1608100

Salomon Agile Langermet Treningstrøye Dame Beige

kr 400
En pustende langermet tee ideell for hele året, treningsprogrammet AGILE for kvinner kombinerer myk,...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
En pustende langermet tee ideell for hele året, treningsprogrammet AGILE for kvinner kombinerer myk, hurtigtørkende polyester med en åpen mesh-konstruksjon. Det føles flott når du varmer opp, og den diskrete stilen og reflekterende detaljer betyr at du kan bruke den til enhver aktivitet.
Denne t -skjorten er oppdatert med et mykere, elastisk, lett stoff, og er enkelt å ha på seg uansett hvor langt eller fort du går. AdvancedSkin ActiveDry -teknologi transporterer bort fuktighet fra kroppen til stoffets overflate, slik at du holder deg tørr og komfortabel lenger. Den aktive passformen som ikke klemmer for tett og enkel konstruksjon, betyr at du enkelt kan bevege deg i alle terreng. AdvancedSkin -tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og hvor du trenger det. Strekk på grunn av den mekaniske monteringen av garnkonstruksjonen. På topp og underdel er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Denne varen er designet med reflekterende innsatser. 100% Polyester

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer