Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1607200
-20 %

Salomon Agile Hoodie Jakke Dame Grå

kr 720
kr 900
Med forsterket, vannavvisende stoff på overkroppen og mer pustende materialer andre steder, er AGILE...

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Med forsterket, vannavvisende stoff på overkroppen og mer pustende materialer andre steder, er AGILE WIND en smart treningsjakke designet for å beskytte deg mot elementene. Den elastiske, vippefrie hetten, reflekterende lommer, glidelåslommer og elastisk stoff gir komfort og praktisk overalt.
Forsterket stoff på kroppen og ryggen beskytter kjernen din og avviser fuktighet, mens den smarte, vippefrie elastiske hetten gir ekstra lagbeskyttelse. Denne hettegenseren er laget av pustende stoff og hjelper deg aktivt med å håndtere kroppstemperaturen og forhindre overoppheting. Det nedtrappede designet og det elastiske stoffet gjør det enkelt å bevege seg, uansett hvor langt eller fort du vil. Slitesterk vannavstøtende, eller DWR, er et belegg tilsatt stoffer på fabrikken for å gjøre dem vanntette (eller hydrofobe). Minimalistisk konstruksjonshette som passer uten trekkord eller trekk. Romslige lommer som holder hendene varme, med sikker lukking med glidelås. Stoffet strekker seg i alle fire retninger med støtte fra elastiske garn. På topper og underdeler er normal passform en bredere gran enn aktiv passform, men slankere enn avslappet passform. Full glidelåsåpning for praktisk på / av og maksimal ventilasjon. Denne gjenstanden er designet med reflekterende innsatser. Grafisk behandling som passer for spesifikke årstider. Minimalistisk kantkonstruksjon for å passe nær håndleddet. 88% polyester, 12% elastan

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer