Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1607700

Salomon Agile Hoodie Hettegenser Herre Blå

kr 900
Med forsterket, vannavvisende stoff på overkroppen og mer pustende materialer andre steder, beskytte...

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Med forsterket, vannavvisende stoff på overkroppen og mer pustende materialer andre steder, beskytter AGILE WIND deg aktivt fra elementene. Den elastiske vippefrie hetten, reflekterende trim, lommer med glidelås og elastisk stoff gir komfort og praktiskhet uansett hvor stien tar deg.
Forsterket stoff på kroppen og ryggen beskytter kjernen din og avviser fuktighet, mens den smarte, vekselløse elastiske hetten gir et ekstra lag med beskyttelse. Denne jakken er konstruert med pustende stoff og hjelper deg med å styre kroppstemperaturen og forhindre overoppheting. Den nedfellbare designen og det elastiske stoffet gjør det enkelt å flytte, uansett hvor langt eller raskt du vil. Stoffet strekker seg i alle 4 retninger med støtte av elastiske garner. Salomon lufteåpninger er enkle å åpne, og gir maksimal luftstrøm. En hette som sitter nær hodet, ideell for aktiviteter med høy ytelse når du ikke bruker hjelm. På topp og underdel er Regular fit en bredere gran enn aktiv passform, men slankere enn avslappet passform. Full glidelåsåpning for praktisk av / på og maksimal ventilasjon. Romslige lommer for å holde hendene varme, med sikker lukking med glidelås. Denne varen er designet med reflekterende innsatser. Minimalistisk hemkonstruksjon for å passe nær håndleddet. Kropp: 100% polyester Kroppsinnsats: 88% polyester, 12% elastan

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer