Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 90085160

Polar Vantage M2 Multisportsklokke Sort S/L

kr 2 999
Polar Vantage M2 multisportsklokke med GPS er en fantastisk kombinasjon av ytelse og funksjonalitet....
Klikk & hent

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Polar Vantage M2 multisportsklokke med GPS er en fantastisk kombinasjon av ytelse og funksjonalitet. Den byr på veiledning og data som hjelper deg til å bli sterkere, og essensielle smartklokkefunksjoner som holder deg oppdatert. Polar Vantage M2 er en alt-i-ett følgesvenn på veien mot nye personlige rekorder.
Gi idrettsutøveren i deg litt tid i rampelyset med funksjonene i Polar Vantage M2. Se hvordan kroppen din jobber under trening, og få den personlige veiledningen du trenger for å nå målene dine – vi er med deg hele veien. Tren smartere, ikke hardere. Forbedre ytelsen din på bakgrunn av kunnskap om nåværende treningsnivå og dagsform. Polar Vantage M2 registrerer automatisk hvor godt du sover og restituerer, slik at du alltid vet når det er trygt å presse kroppen litt ekstra. Presisjon og nøyaktighet er svært viktig for å registrere fremgang. La den avanserte teknologien i Polar Vantage M2 gjøre jobben, mens du fokuserer på å nå målene dine. Smartklokkefunksjoner som musikkontroll, vær- og pushvarsler holder deg oppdatert. Polar Vantage M2 måler pulsen med den optiske teknologien Precision Prime™. GPS, GLONASS, Galileo og QZSS med assistert GPS for rask posisjonsbestemmelse. Restitusjonsmålingen Nightly Recharge™ viser hvor godt du henter deg inn i løpet av natten etter gårsdagens utfordringer. Training Load Pro™ gir deg et bilde av hvor mye du har trent i det siste og hvordan treningsøktene belaster de forskjellige delene av kroppen din. Få ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset hvor godt du har restituert, dagsformen og treningshistorikken din. Få en personlig treningsplan tilpasset deg og målene dine. Beregn VO2max-verdien din under løping og se hvordan løpsytelsen din utvikler seg. Se hvordan kroppen din benytter seg av forskjellige energikilder under en treningsøkt. Polar Vantage M2 deler energibruken din inn i karbohydrater, proteiner og fett. Det er enkelt å sjekke ukentlige treningsdata, historikk og planer rett på klokken. Få påminnelse om påfyll av energi og oppretthold tilstrekkelig energinivå under langøkter. Naviger rundt i spillelisten din og juster volumet rett på klokken. Du får også værmelding og pushvarsler på klokkeskjermen. Vær tilkoblet med varsler fra telefonen din. Få varsler om innkommende anrop, meldinger, e-post, kalenderhendelser med mer. Polar Vantage M2 har støtte for over 130 forskjellige typer trening. Via Polar Flow kan du enkelt legge til de treningsprofilene du bruker mest, og tilpasse hva du ser på klokken for hver treningstype. Polar Vantage M2 registrerer automatisk puls, svømmestil, distanse, tempo, takt og hviletider. Distanse og takt måles også ved svømming i åpent vann. Slapp av i kroppen og ro helt ned med en veiledet pusteøvelse. Få informasjon om gjeldende værforhold og en 2-dagers prognose på klokken.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer