Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ6579-010
-44 %

Nike Windrunner Treningsjakke Herre Sort

kr 700
kr 1249
Sprint til mål - sammen. Vi feirer fellesskapets makt på denne Storm-FIT-jakken. Det holder deg i ga...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Sprint til mål - sammen. Vi feirer fellesskapets makt på denne Storm-FIT-jakken. Det holder deg i gang i stormfulle forhold, med mye dekning (og avkjøling) for å hjelpe deg med å holde fokus på nye PR -er.
Nike Storm-FIT-teknologi motstår elementer som vind og vann for å holde deg komfortabel i tøffe værforhold. Lagt stretch hjelper deg med å bevege deg fritt gjennom skrittet. Den ikoniske chevronen bidrar til å øke ventilasjonen. Å sy ved chevronen og ermene hjelper deg med å bevege deg uten distraksjon. Jakken kan pakkes ned i lommen på bakpanelet når du trenger å legge på lag. En stropp over skulderen lar deg enkelt bære plagget når du er på farten. Bakventilering bidrar til å øke luftstrømmen når du kjører varmer opp. Justerbar hette holder deg dekket. Reflekterende elementer. Kropp: 93% polyester / 7% elastan. Mesh: 100% polyester. Maskinvask.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer