Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CU5349-437

Nike Windrunner Løpejakker Herre Marine

kr 1330
En klassiker blir modernisert for ytelse. Jakken Nike Windrunner har et lett materiale som bidrar ti...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
En klassiker blir modernisert for ytelse. Jakken Nike Windrunner har et lett materiale som bidrar til å holde deg tildekket og komfortabel på løpeturen.
Nike Shield-stoffet motstår elementer som vind og vann, slik at du kan ignorere dårlig vær og holde etter det. Overlappende ventilasjonsåpninger foran, øvre rygg og hette hjelper til med å holde vannet ute og gir pusteevne. Skjulte votter gir ekstra dekning mot elementene og holder hendene varme. En justerbar hette med fast panne gator hjelper med å holde vind og regn borte. Sidelommer oppbevarer små gjenstander. Glidelåsen er laget for enkel trekking under kalde forhold. Reflekterende elementer på 7 punkter over kroppen. 100% Polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer