Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DM4654-010

Nike Trail Phenom Elite Treningsbukse Herre Sort

kr 1100
La støvete stier og steinete terreng være din guide. Med Nike Dri-FIT Phenom Elite Pants er du forbe...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
La støvete stier og steinete terreng være din guide. Med Nike Dri-FIT Phenom Elite Pants er du forberedt på det uventede med en myk, vind- og vannavvisende følelse. Vi har lagt til flere lommer, slik at du aldri er langt uten en snakk eller telefon. Fullfør utseendet med Nike GORE-TEX-jakken for dekning laget for de mest utfordrende terrengopplevelsene.
Gi behovet for å komme deg ut med Nike Trail Collection. Vi vet at du er der ute i skitt, så vi laget en holdbar samling som kan holde tritt med avstanden din. Hvert stykke er laget i lag, med et design for varme og kjølige forhold. Nike Dri-FIT-teknologien flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Den kombineres med vindtett og pustende stoff foran. På baksiden hjelper det vannavvisende og strekkvevde stoffet deg å bevege deg i alle retninger uten begrensninger. To sidelommer med glidelås holder ting som proteinstengene dine i nærheten. En innvendig lomme i linningen kan inneholde et kort eller en nøkkel. På baksiden kan en lomme med glidelås inneholde de fleste telefoner. Glidelåser ved anklene hjelper deg med å ta av og på buksene. 100% POLYESTER

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer