Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD6468-601

Nike Therma-FIT Run Division Hybrid Jakke Dame Rosa

kr 1599
Vend kaldt vær i løpende vær med Nike Therma-FIT Run Division Jacket. Dens hybriddesign fungerer ogs...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Vend kaldt vær i løpende vær med Nike Therma-FIT Run Division Jacket. Dens hybriddesign fungerer også som en isolert jakke og et behagelig mellomlag. Vi plasserte lett dunfyll på brystet for varme og mesh-foret ventilasjon på baksiden, noe som gir deg optimal ventilasjon. Detaljer som lett tilgjengelige lommer og en innebygd sikkerhetsfløyte holder det essensielle nært. Dette produktet er laget med minst 50% resirkulerte polyesterfibre.
Run Division-samlingen kommer tilbake for å bekjempe månedene med kaldt vær. Ved hjelp av ingeniørinnsikt fra vårt Advanced Running Concepts (ARC) -lag laget vi design som kan brukes som lagdelte deler eller bæres alene. De lette designene betyr at de er bygget for overganger - du kan enkelt ha dem med deg på vei til jobb og raskt bytte når du er klar for løpeturen. Måneder med kjølig vær betyr mørkere dager, så vi har lagt til reflektivitet i viktige områder. Nike Therma-FIT-teknologi hjelper deg med å håndtere kroppens naturlige varme for å holde deg varm i kaldt vær. Det har pustende stoff, med børstet rygg for en myk og behagelig følelse. Reflekselementer plasseres gjennom frontpanelet for å hjelpe deg med å lyse opp ruten. Miljøvennlige baffler har en lett og varm følelse. De lager en 26-graders designlinje, nikker til den ikoniske Windrunner. Fyllet strekker seg til sidepanelet, og gir mindre volum og distraksjon med mye varme. Mesh-foret ventilasjon på baksiden åpnes og lukkes når du beveger deg, og gir optimal ventilasjon. Viktig lagring Innfellbare sidelommer lar deg lagre en nøkkel eller et kort. Lommene er vinklet for lettere tilgang mens du løper. En sikkerhetsfløyte er plassert foran kragen. En litt utvidet bakkant gir mer dekning. 100% POLYESTER.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer