Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD5662-010

Nike Therma-FIT Repel Treningsgenser Herre Sort

kr 850
Løpet ditt stopper ikke når regn begynner. Med Nike Therma-FIT Repel Element Top har du et mykt, var...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Løpet ditt stopper ikke når regn begynner. Med Nike Therma-FIT Repel Element Top har du et mykt, varmt stoff - laget med minst 75% resirkulerte polyesterfibre - med vannavvisende egenskaper for å holde deg komfortabel i vått vær. En 1/2 glidelåsdesign lar deg kontrollere luftstrømmen, mens et 3-veis vottesystem gir deg muligheter når det gjelder ekstra dekning. Den lette og allsidige designen gjør at du kan bruke den som mellomlag eller bare lag.
Nike Therma-FIT-teknologi hjelper deg med å håndtere kroppens naturlige varme for å holde deg varm i kaldt vær. Den kombineres med et mykt, lett fransk terry-materiale og vannavvisende egenskaper for å holde deg tørr under våte forhold. Et tommelhull lar deg utvide ermens dekning for ekstra varme. Dens formede design danner din hånd når den brukes. Den har et 3-veis system slik at du kan bruke det som en vott, tommelhull eller mansjett. En 1/2-glidelås design lar deg justere luftstrømmen og dekning. Det går opp til en oppdatert, formet krage som har mindre sømmer enn tidligere versjoner for en jevn følelse. Laget av: 94% POLYESTER og 6% SPANDEX.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer