Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD6799-073
-20 %

Nike Therma-FIT Element Treningsgenser Dame Grå

kr 679
kr 849
Gå ut i gatene i kjøligere temperaturer med Nike Therma-FIT Element Top. Dens 1/2-glidelåsdesign har...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Gå ut i gatene i kjøligere temperaturer med Nike Therma-FIT Element Top. Dens 1/2-glidelåsdesign har varmehåndterende stoff med Swoosh-formede noder for å holde varmen inne i løpet av kaldt vær. Innebygde votter med tommelhull holder hendene varme, mens en sidelomme er stor nok til å holde enheten. Bruk den alene eller som et lagdelte stykke.
Nike Therma-FIT-teknologi hjelper deg med å håndtere kroppens naturlige varme for å holde deg varm i kaldt vær. Den har Swoosh-formede noder gjennom for å holde varmen i. Elementer av spandex er lagt til for å holde deg i bevegelse fritt. En votten mansjett med tommelhull strekker seg fra ermet for å holde hendene varme. Den har et foldbart elastisk bånd rundt mansjetten for å sikre votten når den ikke er i bruk. En glidelåslomme på venstre side hjelper til med å stash en nøkkel eller et kort. En 1/2-glidelåsdesign hjelper til med å justere luftstrømmen. Reflekterende elementer. 95% POLYESTER og 5% SPANDEX.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer