Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD6063-601

Nike Therma-ADV Vest Dame Rosa

kr 1699
Kjølige løp betyr ekstra lag for dine daglige miles. Nike Therma-ADV-vest gir deg lett dekning med e...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Kjølige løp betyr ekstra lag for dine daglige miles. Nike Therma-ADV-vest gir deg lett dekning med et avansert varmeregulerende design som holder deg i kjølig vær. Når du trenger å legge lag, pakker vesten seg i seg selv for enkel å bære.
Nike Therma-FIT ADV-teknologi kombinerer varmeregulerende stoff med avansert konstruksjon og funksjoner for å holde deg varm i kaldt vær. Front- og bakpanelene er utbeinet med dunfyll for ekstra varme. En slitesterk, vannavstøtende overflate hjelper til med å forhindre at fjærene klumper seg sammen. Glidelåslommer hjelper deg med å sikre småtingene dine. Når du trenger å legge lag, kan vesten pakkes i venstre lomme. Varmt strikket stoff er plassert på skuldrene og lommene foran. En tynn nakkekrage føles glatt mot huden. 100% POLYESTER.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer