Favoritter

Laster inn favoritter

  • Hjem
  • Løp
  • Nyheter
  • Nike Dri-FIT Run Division Flash Element Treningsgenser Herre Grønn
Varekode: DD6028-372
-20 %

Nike Dri-FIT Run Division Flash Element Treningsgenser Herre Grønn

kr 519
kr 649
En løpende favoritt blir klar for de våte værmånedene. Nike Dri-FIT Run Division Flash Element Top e...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
En løpende favoritt blir klar for de våte værmånedene. Nike Dri-FIT Run Division Flash Element Top er vannavvisende med svettehåndteringsteknologi, slik at du holder deg tørr under mindre ideelle forhold. Reflekterende elementer i viktige områder hjelper deg med å lyse opp ruten din.
Run Division-samlingen kommer tilbake for å bekjempe månedene med kaldt vær. Ved hjelp av ingeniørinnsikt fra vårt Advanced Running Concepts (ARC) -lag laget vi design som kan brukes som lagdelte deler eller bæres alene. De lette designene betyr at de er bygget til enhver tid på dagen - du kan bruke dem før, under eller etter løpeturen. Kule værmåneder betyr mørkere dager, så vi har lagt til en reflektivitet i viktige områder. Strikket stoff med Nike Dri-FIT-teknologi flytter svetten vekk fra huden din for raskere fordampning, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Den kombineres med vannavvisende materiale foran for å holde deg tørr i regnet. En 1/2-glidelås design lar deg justere luftstrømmen og dekning. Det går opp en oppdatert, formet krage som har mindre sømmer enn tidligere versjoner for en jevn følelse. Standard passform for en avslappet, enkel følelse. Reflekterende chevron-inspirert grafikk på baksiden av skuldrene. Reflekterende "Nike Running DIvision" grafikk på venstre bryst. Kropp: 88% polyester / 12% elastan. Panel: 100% polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer