Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 333345-98100

Bjørn Dæhlie Dæhlie Half Zip Athlete Langermet Trøye Herre Sort/Hvit

kr 800
HZ Athlete er en løpejakke med med glidelås på skulder, ment for høy intensitet der du trenger ekstr...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
HZ Athlete er en løpejakke med med glidelås på skulder, ment for høy intensitet der du trenger ekstra beskyttelse mot vind. Jakken kommer i et vevd materiale som gir et tøft og moderne uttrykk av kreppstoff. Den er utviklet med tanke på lavest mulig vekt og lite friksjon under de harde løpeøktene da det blåser.
Den er utviklet med tanke på lavest mulig vekt og lite friksjon under de harde løpeøktene da det blåser. Full ventilering rundt hele jakken med meshfor under klaffen. Dette sammen med et hurtigtørkende materiale gjør at du føler deg tørr under aktivitet. Med sin løse passform og formsydde ermer får du følelse av full bevegelsesfrihet. Jakken kommer med en glidelåslomme på ryggen til små eiendeler. Denne lommen kan du også pakke jakken inn i hvis du har behov for å ta den av deg under treningsøkten. Refleksdetaljer for økt synlighet.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer