Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 2011B896-803

Asics Fujitrail Løpejakke Herre Gul

kr 1800
Ekstremt lett og pustende, FUJITRAIL ™ Løpejakke er designet for løpere som navigerer i terreng unde...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Ekstremt lett og pustende, FUJITRAIL ™ Løpejakke er designet for løpere som navigerer i terreng under forskjellige forhold. Co-laget med ASICS elite trail idrettsutøvere, pakker funksjoner og detaljer som er spesielt laget med tanke på løperen. En ergonomisk konstruksjon basert på 3D kroppsbevegelsesteknologi gir utmerket bevegelsesfrihet, samtidig som jakken kan bæres under eller over en ryggsekk. Laserskårne ventilasjonshull er strategisk plassert på kroppsvarmepunkter for å forbedre pusteevnen og holde løpere kjøligere. Den konstruerte hetten er forbundet med en trippeljustering og innebygd hodebånd som gjør den praktisk og behagelig i våte og vindfulle forhold. Til slutt er hovedstoffet lett og har en slitesterk vannavstøtende finish.
Pakbar jakke. Lett materiale. Vannbestandig og holdbart materiale. Beskytter mot dårlig vær. Ergonomisk passform. Gir bevegelsesfrihet. Laserskårne ventilasjonshull på baksiden. Konstruert hette med trippeljustering og innebygd hodebånd. Reflekterende detaljer gir synlighet i svakt lys. Designet av ASICS Institute of Sport Science I Japan.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer