Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41461600-242 C3
-47 %

Salomon Speedcross 5 GTX Joggesko Dame Blå

kr 900
kr 1700
Den siste versjonen av ikoniske Salomon Speedcross. Speedcross 5 GTX har en ny Gore-Tex konstruksjon...

Farge

Salomon Speedcross 5 GTX Joggesko Dame Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Den siste versjonen av ikoniske Salomon Speedcross. Speedcross 5 GTX har en ny Gore-Tex konstruksjon med en flytende tunge som forbedrer komforten og gir et strømlinjeformet utseende. Speedcross 5 GTX har sitt velkjente aggressive spormønster som takler selv de mest teknisk krevende underlagene i stor fart, enestående demping og den presise passformen som har gjort denne skoen til en favoritt. Perfekt sko for deg som ønsker å holde farta i varierte forhold. Gore-Tex® membranet gir gode pusteegenskaper og vanntettheten muliggjør løping hele året. Denne skoen sitter som støpt på foten og er en favoritt blant mange utøvere.
Beskyttelse i all slags vær Contagrip TA-såle gir godt grep på leire, fuktig underlag eller i myk snø Grovt og aggressivt spormønster SensiFit™ EnergyCell™+ Membran: Gore-Tex® Såle: Molded EVA Snøresystem: Quicklace™ med LacePocket som lar deg gjemme unna lissene Yttersåle: Contagrip® TA Innersåle: Formet Ortholite® Drop: 10mm Vekt: 290 g

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer