Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: OO9265-6053

Oakley LATCH Solbrille Brun/Grå

kr 1570
Dette designet er en ny tilnærming fra motebevisste brettkjørere som har hentet inspirasjon fra innf...

Farge

Oakley LATCH Solbrille Brun/Grå
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Dette designet er en ny tilnærming fra motebevisste brettkjørere som har hentet inspirasjon fra innflytelsesrike idrettsutøvere, er utformet med den klassiske nøkkelhullformede nesebroen og avrundede brilleglass, og en unik innvendig funksjon for festing i skjorten.
Lett O Matter™-innfatningsmateriale med Square O-metalldetaljer. Klemmemekanisme som gjør at brillen trygt og enkelt kan festes på skjorten. 4 base-brilleglassgeometri med HDO®. Tilgjengelig med Prizm™-brilleglass som gir bedre farger, kontrast og detaljer for en optimalisert opplevelse. Kan leveres med Polarized- og Iridium®-brilleglass. Kan brukes med brilleglass med styrke: Styrker i området fra +2.00 til -4.00. Lysgjennomslipp: 11 %. Lysforhold: Sterkt lys. Kontrast: Økt. Standard brilleglassfarge: Grå.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer